Beter werken,
duurzamere inzet

Je verbonden en veilig voelen bij de organisatie waar je werkt. Energie krijgen van een dag hard werken. Grip hebben op de werkdruk en goed zijn in je werk. Het is allemaal essentieel voor gezond werkgedrag. Maar dat werkgedrag is niet alleen een zaak voor individuele medewerkers. Er speelt meer mee. Ontdek beter werken!

Praktische aanpak

We zijn geen zweverige coachingpraktijk. We houden van een praktische en pragmatische aanpak en geloven in de kracht van gezond werk. Want van thuiszitten is nog nooit iemand beter geworden. Daarom stellen we heldere doelen op, maken afspraken SMART en zorgen voor meetbaar resultaat. Zo weet je als werkgever waar je aan begint en wat het oplevert. Aan de slag?

Gezonde werkomgeving

Sociale steun, een veilig gevoel, een duidelijke taakomschrijving en ruimte om jezelf te ontplooien; het heeft allemaal een sterke preventieve werking op ziekteverzuim en personeelsverloop. Het verkleint de kans op burn-out of overspannen raken. En als we de werkomgeving betrekken bij het herstel, keert een medewerker met een burn-out tot 100 dagen eerder terug en de kans op terugval is 4 keer zo klein. Dat noemen wij een gezonde werkomgeving. Meer weten?

Arno is een deskundige, aimabele en prettige trainer en coach. Het tekent de professional die hij is, dat hij daarnaast ook veel kennis heeft overgedragen over je rol als manager bij een burn out. De termen ‘plan van aandacht’ en ‘energie-gesprek’ hebben we gelijk verankerd in onze aanpak.

Teamlid, Woonlinie