Klankbord voor managers

Klankbord voor managers

Wil je als leidinggevende persoonlijk advies over een ‘lastig geval’ in jouw team of organisatie? Loop je zelf tegen burn-outklachten aan? Zoek je tips om een burn-out te voorkomen? Of wil je weten hoe bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid in jouw bedrijf ‘beter’ kunnen worden georganiseerd en uitgevoerd?

Dan kan het prettig zijn om een klankbord te hebben en jouw verhaal aan een deskundige kwijt te kunnen.

Deskundige hulp bij een opgebrande medewerker

Bureau Beter Werken combineert de kennis en ervaring van twee werelden: die van de psycholoog en die van de manager. Onze kennis over wat jouw opgebrande medewerker meemaakt en nodig heeft, koppel ik aan je belevingswereld als leidinggevende. Ik denk met je mee over oplossingen, hou een spiegel voor en steek met jou de handen uit de mouwen om je medewerkers ‘beter’ te maken.

Praktisch

Het trefwoord dat bij de aanpak van Bureau Beter Werken past. Over een burn-out wordt vaak ingewikkeld gedaan. Logisch, het is een complex onderwerp, waarbij je te maken hebt met emoties, lastige dilemma’s, maar ook met vaktaal van behandelaars en bedrijfsartsen. Het kan lastig en onwennig zijn om met een medewerker te communiceren over diens herstel en wat er nodig is. Ik vertaal de complexe wereld graag in werkbare oplossingen: wat kunt u je het beste doen, waar moet je beginnen, wat zeg je wel en wat niet?

Een complex probleem wordt vaak overzichtelijker en inzichtelijker als je de zaken even rustig op een rijtje kunt zetten met een onafhankelijke, deskundige toehoorder.

Je kunt vrijblijvend en kosteloos contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06-51000071 of mail info@bureaubeterwerken.nl