Advies

piano-hammers-179729_1280Klankbord bij een burn-out

Wil je persoonlijk advies over een ‘lastig geval’? Loop je zelf tegen burn-outklachten aan? Zoek je tips om een burn-out te voorkomen? Of wil je weten hoe verzuimbeleid in jouw bedrijf ‘beter’ kan worden georganiseerd en uitgevoerd? Wil je deskundige hulp voor alle vragen over jouw opgebrande medewerker?

Dan kan het prettig zijn om een klankbord te hebben en je verhaal aan een deskundige kwijt te kunnen.

Deskundige hulp bij een opgebrande medewerker

Bureau Beter Werken combineert de kennis en ervaring van twee werelden: die van de psycholoog en die van de manager. Mijn kennis over wat jouw opgebrande medewerker meemaakt en nodig heeft, koppel ik aan jouw belevingswereld als leidinggevende. Ik denk met je mee over oplossingen, hou je een spiegel voor en steek met jou de handen uit de mouwen om je medewerkers ‘beter’ te maken.

Praktisch

Het trefwoord dat bij mijn aanpak past. Over een burn-out wordt vaak ingewikkeld gedaan. Logisch, het is een complex onderwerp, waarbij je te maken hebt met emoties, lastige dilemma’s, maar ook met vaktaal van behandelaars en bedrijfsartsen. Het kan lastig en onwennig zijn om over het herstelproces van je medewerker te communiceren. Ik vertaal de complexe wereld graag in werkbare oplossingen: wat kun je het beste doen, waar moet je beginnen, wat zeg je wel en wat niet? Het is mijn ervaring dat een complex probleem overzichtelijker en inzichtelijker wordt als je de zaken even rustig op een rijtje kunt zetten en weet waar je kunt beginnen met oplossen. Daar help ik je graag bij, zodat je met concrete stappen aan de slag kunt en snel resultaat ziet.

Je kunt vrijblijvend en kosteloos contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

  • Meer informatie over hoe je een burn out bij je opgebrande medewerker kunt herkennen? Klik hier.
(Visited 316 times, 1 visits today)