Klankbord

Wil je als leidinggevende persoonlijk advies over de aanpak van psychisch verzuim en het versterken van gezond werkgedrag in jouw team of organisatie? Of ben je bang dat je zelf tegen burn-outklachten aanloopt?

Over een burn-out wordt vaak ingewikkeld gedaan. Logisch, het is een complex onderwerp, waarbij je te maken hebt met emoties, lastige dilemma’s, maar ook met vaktaal van behandelaars en bedrijfsartsen. Het kan lastig en onwennig zijn om met een medewerker te communiceren over diens herstel en wat er nodig is. Bureau Beter Werken vertaalt deze complexe wereld graag in werkbare oplossingen voor jou: wat kun jij het beste doen, waar moet je beginnen, wat zeg je wel en wat niet?

Een complex probleem wordt vaak overzichtelijker en inzichtelijker als je de zaken even rustig op een rijtje kunt zetten met een onafhankelijke, deskundige toehoorder.

Manager, hoe gaat het eigenlijk met jou?

Soms is het een eenzaam beroep, dat van manager. Het vraagt veel van je, je geeft al je energie en je hebt niet alleen maar vrienden. Je kunt misschien veel aan, maar soms wordt het zelf jou te veel. Wil je even stoom afblazen, de dingen op een rijtje zetten en te horen krijgen dat je het goed doet of juist dat je dingen anders kunt doen. Buiten de hectiek of kwetsbaarheid van je eigen werkomgeving.

Een complex probleem wordt vaak overzichtelijker en inzichtelijker als je de zaken even rustig op een rijtje kunt zetten met een onafhankelijke, deskundige toehoorder. Bureau Beter Werken maakt graag tijd voor je. We bespreken samen waar je mee zit en wat je anders kunt doen of wie jou kan helpen. Tijdens een gesprek onder 4 ogen, wandelend of voor een whiteboard waar je jouw acties en hersenspinsels als puzzelstukjes in elkaar ziet vallen. Met een paar gesprekken zie je door de bomen het bos weer.

Je kunt vrijblijvend en kosteloos contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06-51000071 of mail info@bureaubeterwerken.nl