Workshop Aan de slag met je zomerdip!

Uitgerust en vol energie aan de slag na je vakantie? Was dat maar waar! Vlak na de zomervakantie neemt het aantal mensen met burn outklachten enorm toe, zo laten de cijfers van arbodiensten zien. Hoe zorg je dat het jou niet overkomt? Op vrijdag 1 september organiseert Bureau Beter Werken in Apeldoorn een gratis workshop Aan de slag met je zomerdip, boordevol tips om een burn out te herkennen en te voorkomen.   

Uitrusten is niet genoeg om een burn out te voorkomen.

Als je al op je tandvlees loopt in je werk, komt de vakantie vaak als geroepen. Even de knop om, niet aan je werk denken. Bijslapen, leuke dingen doen, eindelijk voel je je weer lekker in je vel zitten, net op het moment dat je vakantie is afgelopen. Kom je dan terug in het werk, dan valt het vaak extra tegen dat er niks is veranderd en alle stress gewoon weer doorgaat. De confrontatie met alles wat niet lekker gaat in je werk is dan extra confronterend en frustrerend.

Wat kun je verwachten?

Je leert hoe je burn-outsignalen kunt herkennen, bij jezelf en bij je collega’s. We gaan het hebben over gezonde en ongezonde werkpatronen en hoe je die kunt veranderen. Je krijgt in 2 uur talloze tips en handvatten om je werkplezier terug te vinden en energiegevers aan te boren.

 

Waar en wanneer?

HNK Apeldoorn, Boogschutterstraat 1-43, Apeldoorn.

Vrijdag 1 september van 9:00 tot 11:00.

Deelname is gratis.

Meld je aan door een mailtje te sturen naar info@bureaubeterwerken.nl

Schrijf je in door hier te klikken

(Visited 124 times, 1 visits today)